Podcast-studio

Podcastisi äänitys Artlabilla

Itsepalvelustudiomme on loistava vaihtoehto podcast-tarpeisiin, kun äänitykset halutaan toteuttaa itse – laadukkaassa ja inspiroivassa ympäristössä.

Artlabilta löydät Suomen tunnelmallisimman podcast-studion, jossa kaikki tekniikka ja äänen prosessointi on hoidettu valmiiksi. Meillä viihtyvät podcastaajat, jotka haluavat tarjota korkeatasoisen kokemuksen haastateltavilleen ja asiakkailleen.

Haluan kuulla lisää

Puhuttelevat podcast-tilat

Podcast-lähetys on mahdollista tehdä esimerkiksi kotona tai toimistolla. Tilanteen ja haastateltavien rentous ovat kuitenkin avaintekijöitä sisällön kannalta. Tilavassa ja inspiroivassa studiossamme haastateltavasi saavat arvoisensa kohtelun.

Löydät meiltä ystävällisen henkilökunnan lisäksi tilavan olohuoneen, keittiön ja rutkasti keskustelunaiheita. Podcastisi on paras versio itsestään, kun haastatteluhetki on kunnossa.

Haluan kuulla lisää

Miten äänitän podcastini?

1. Saat käyttöösi Artlabin varauskalenterin, josta varaat ajan ilman ylimääräistä säätöä.

2. Henkilökuntamme antaa sinulle studion käyttöohjeet, keittää kahvit ja säätää mukavan tunnelmavalaistuksen.

3. Painat REC-nappia ja annat keskustelun lentää. Lähtiessäsi saat äänitetyn materiaalin heti mukaasi tai voit jatkaa sen työstöä kanssamme.

Haluan laatua podcastilleni!

Podcast-studion hinta

Itsepalvelustudiossamme mikit, äänenvoimakkuudet ja prosessoinnin signaaliketju on mietitty etukäteen valmiiksi. Jos et halua jättää jaksoa meille editoitavaksi, saat julkaisukelpoisen äänitteen heti mukaasi.

Hinnasto itsepalveluvarauksille
150 € / 2 tuntia
350 € / 8 tuntia

Vakiovuorot, varaukset äänittäjän kanssa ja materiaalin jälkityöstö hinnoitellaan erikseen. Hinnastoon lisätään 24% arvonlisävero.

Kysy vapaita aikoja

Sisältö ratkaisee

Kaipaako viestintäsi Artlabin näkemystä?

Konseptoimme, suunnittelemme ja käsikirjoitamme korkealaatuisia podcast-sarjoja alusta loppuun. Olemme Artlabilla erikoistuneet sisällöltään korkealaatuisten puheohjelmien ja taiteellisesti kunnianhimoisten podcastien toteuttamiseen.

Lue lisää muista podcast-palveluistamme

Ota yhteyttä