Studio

Artlab on äänen koti

Artlab Studio on korkealuokkaisia äänitöitä varten suunniteltu äänitysstudio, joka tunnetaan lämpimästä tunnelmastaan ja palkituista tekijöistään. Artlabin inspiroivissa studiotiloissa viihtyvät niin podcastaajat, muusikot, ohjaajat kuin presidentitkin.

Podcastien, äänisarjojen ja musiikin lisäksi teemme äänen jälkituotantoa, spiikki- ja kuvailutulkkausäänityksiä sekä aktiivista äänen ja sen vaikuttavuuden tutkimista.

Artlab on joukko ihmisiä, joita yhdistää uteliaisuus ja rakkaus tieteeseen ja taiteeseen.

Artlab on kaapeleita, monitoreja, ohjelmistoja, mikrofoneja ja virtapiirejä.

Artlab on luovuutta, ennakkoluulottomuutta, kokeilemista ja hauskanpitoa.

Ota yhteyttä!

Trailerit, dokumentit ja taide-elokuvat

Näkemykselliset ammattilaisemme äänisuunnittelevat, säveltävät ja miksaavat elokuvat, trailerit ja muut audiovisuaaliset teokset. Artlabin äänitaiturit ovat keränneet suitsutusta ja palkintoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Pyydä tarjous tuotannollesi!

Musiikkituotanto

Emme tyydy myymään pelkkiä seiniä ja mikrofoneja. Haluamme tarjota artisteillemme kokonaisvaltaisen tuen esituotannosta jälkituotantoon, pitäen kokonaisuuden tiiviisti Artlabin tuottajan hellässä ohjauksessa.

Toivotamme tervetulleeksi genrerajoista riippumatta niin tuntien kuin vuosienkin mittaiset sagradafamiliat. Olemme musiikkituotannossa mukana mieluiten ensimmäisestä soinnusta masterointiin asti, mutta meille voi tulla taltioimaan myös vaikka levyn pelkät kurkkulauluraidat.

Musiikkituotannosta ja Artlabin Artistikaaresta kerromme lisää blogissamme.

Kysy vapaita aikoja!

Kuvailutulkkaukset ja spiikit

Asiantunteva henkilökuntamme äänittää spiikkisi kuvailutulkkauksiin sekä saavutettavuus- ja koulutusmateriaaleihin. Tuotamme äänisisältöjä ja äänityksiä Yleisradiolle, järjestöille ja tuotantoyhtiöille. 

Kauttamme saat buukattua myös ammattispiikkaajat ja ääninäyttelijät tuotantoosi. 

Yhteydenottolomakkeeseen

Ota yhteyttä