Tuotannot

Taide muuttaa maailmaa

Työmme vaikutus ihmisiin, luontoon ja yhteiskuntaan on meille ensisijaisen tärkeää. Intohimomme ovat monitaiteelliset, yhteiskunnallisesti vaikuttavat hankkeet ja produktiot. Olemme ylpeitä vankasta eettisestä pohjastamme ja tahdomme seistä vielä vuosienkin päästä kaiken sen takana, mitä teemme. Yhdistelemme ennakkoluulottomasti tieteen viestejä taiteen keinoihin ja nautimme liikkumisesta alueilla, joilla ei ole ennen liikuttu. Taide on työväline, jolla edistämme hyvinvointia maailmassa ja välittömässä ympäristössämme.

Etsitkö vastuullista tuotantoyhtiötä? Ota meihin yhteyttä!

Vaikuttavaa kuvaa ja ääntä

Aikaamme leimaavat monimutkaiset yhteiskunnalliset ongelmat, jotka koskettavat jollakin tavalla meitä kaikkia. Moniin näistä ongelmista ei ole helppoja ratkaisuja. Usein muutos kohti kestävämpää toimintaa vaatii, että pelkän älyllisen pohdinnan lisäksi koemme nämä ongelmat omiksemme. Uskomme Artlabille taiteen mahdollisuuksiin muuttaa ihmisten ajattelua vaikuttavien kokemusten kautta.

Olemme erikoistuneet tekemään laajoja monitaiteellisia kokonaisuuksia, joissa taiteen keinot on valjastettu viestimään meitä kaikkia koskettavista ilmiöistä. Vankan taiteellisen näkemyksen ja asiantuntemuksen kautta pystymme luomaan syvästi koskettavia sisältöjä ja elämyksiä. Tällaisilla kokemuksilla on aitoa voimaa herättää kokijansa miettimään osaansa yhteiskunnassa ja koko maailmassa.

Tieteen viestejä taiteen keinoin

Tiede tuottaa meille tärkeää tietoa itsestämme, luonnosta ja maailmasta, jossa elämme. Tieteen tuottamalla tiedolla on potentiaalia muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi meille kaikille. Kirjoihin ja artikkeleihin haudattu tutkimustieto ei pelkällä olemassaolollaan kuitenkaan saa sitä aikaan.

Tullakseen todella vaikuttavaksi, tieto on puettava muotoon, jossa se koskettaa vastaanottajaansa. Tilastot, teoriat ja mallit eivät aina riitä selittämään, miten niiden kuvaamat ilmiöt koskettavat meitä yksilötasolla. Meidän erikoisosaamisalueemme on tiedon muuttaminen vastaanottajaansa koskettaviksi sisällöiksi. Luovalla kuvan, äänen ja kerronnan käytöllä maailmaa muuttavat tutkimustulokset voidaan tuoda esiin tavalla, joka tekee syvän vaikutuksen.

Ota yhteyttä!