Verkkokoulutus

Oppimista ilman rajoja

Verkkokoulutukset ovat tehokas tapa valmentaa yksilöitä ja yhteisöjä, jakaa tietoa ja lisätä osaamista. Toteutamme asiakkaillemme monimediallisia verkkokoulutuskokonaisuuksia. Olemme suunnitelleet ja tuottaneet tuhansien minuuttien edestä verkkokoulutusta ja tiedeviestintää yrityksille, koulutusorganisaatioille sekä järjestöille.

Kerro, miten voimme auttaa sinua verkkokoulutuksesi toteuttamisessa

Koulutusta kaikkiin tilanteisiin

Tarjoamme tarpeidesi mukaan verkkokoulutuksen teknisen toteutuksen tai koko sisällöntuotannon sisältäen suunnittelun ja käsikirjoituksen. Tuotamme pedagogisesti laadukkaat eLearning -kokonaisuudet sisältäen äänikerronnan, animaatiot, videot, aktivoivat tehtävät ja kurssitentit.

Voimme toteuttaa yksittäisiä laadukkaita opetus- ja koulutusvideoita tai laajoja kurssikokonaisuuksia, jotka sisältävät myös interaktiivisia osuuksia. Videomuotoiset verkkokurssit soveltuvat hyvin työyhteisöille, koulutusten järjestäjille ja yksityisille valmentajille.

Pedagoginen konsultointi

Yhdistämme verkkokoulutuksessa vahvaa pedagogista osaamistamme audiovisuaaliseen näkemykseen. Tiedon haltija ei aina ole paras pedagogi – eikä tarvitsekaan olla. Meidän tehtävänämme on auttaa kurssin toteuttajaa haarukoimaan kurssinsa olennaisimmat sisällöt ja muotoilemaan ne kaikille helposti ymmärrettävään muotoon.

Erilaisia oppimistyylejä on yhtä monia kuin oppijoitakin. Olemme apunasi varmistamassa, että verkkokoulutuskurssisi ja -kokonaisuutesi ottavat parhaalla mahdollisella tavalla huomioon ihmisten erilaiset tavat omaksua ja sisäistää tietoa.

Ota yhteyttä!