"> Live — Artlab

Live

KAURAKERMAISTA KENTTÄSOUNDIA

Artlab Live on erikoistunut musiikkitapahtumien tapahtumatekniikan toteuttamiseen. Haluamme toiminnallamme tukea toimijoita, jotka jakavat arvomaailmamme ja pyrkivät tapahtumiensa kautta edistämään yhteistä hyvää.

1-5000 hengen tapahtumatekniikan järjestämisen ohella pyrimme edistämään tapahtumien hiilijalanjäljen minimoimista ja tietoutta kulttuuri- ja tapahtumakentällä. Mikäli koet jakavasi arvomaailmamme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Pyydä tarjous tapahtumaasi!

YSTÄVÄSI KAIKESSA

Sen lisäksi, että laitteistomme soundi on erinomainen, löytyy varastoistamme kokeneita, mukavia ja ennen kaikkea käytöstavoilla varustettuja ääniammattilaisia. Artlab voi vuosien kokemuksella ottaa haltuunsa joko pelkän livemiksauksen tai kokoa tekniikan puolen organisoinnin. Haluamme nostaa tapahtumajärjestäjien harteilta ylimääräisen vaivan ja kuumotuksen. Siksi olemme olemassa.

Kysy lisää tai tule paikan päälle keskustelemaan tapahtumastasi

PIENEMMÄT TILAISUUDET

Artabilta löytyy kompakteja äänentoistopaketteja järjestöjen ja firmojen tapahtumiin, häihin ja DJ-keikoille. ”Pikku PA” -pakettiimme kuuluu myös muutaman ledin kevyt tunnelmavalaistus, sillä korvien lisäksi haluamme miellyttää myös silmää. Hoidamme mielellämme kaiken puolestasi – sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä.

Hoidatko kuljetukset ja / tai kasauksen itse? Onko sinulla erityistoiveita? Pistä viestiä ja sumplitaan hintaa!

Haluan helpon ja laadukkaan äänentoiston tapahtumaani!

Voit soittaa tai tekstata myös puhelimitse numeroon 0407243527.

Ota yhteyttä