Studio

Artlab on äänen koti

Artlab Studio on korkealuokkaisia äänitöitä varten suunniteltu äänitysstudio, joka tunnetaan inspiroivasta tunnelmastaan ja palkituista tekijöistään. Artlabin puhuttelevissa studiotiloissa ovat äänittäneet niin punkkarit kuin presidentitkin, molemmat yhtä tärkeällä asialla.

Teemme äänisuunnittelua, sävellystä ja kuvailutulkkausta elokuviin, tv-sarjoihin ja videoihin sekä musiikin äänitystä ja miksausta.

Artlab on joukko ihmisiä, joita yhdistää uteliaisuus maailmaa ja rakkaus ääntä kohtaan.

Artlab on kaapeleita, monitoreja, ohjelmistoja, mikrofoneja ja virtapiirejä.

Artlab on luovuutta, ennakkoluulottomuutta, kokeilemista ja hauskanpitoa.

Ota yhteyttä!

Äänisuunnittelu ja äänituotanto

Näkemykselliset ammattilaisemme äänisuunnittelevat, säveltävät ja miksaavat elokuvat, trailerit ja muut audiovisuaaliset teokset. Artlabin äänitaiturit ovat keränneet suitsutusta ja palkintoja ympäri maailmaa.

Studioissamme tuotat voice over -spiikit ja mainokset, sparraat näyttelijät ja tuotat äänikirjasi. Kauttamme saat buukattua myös ammattispiikkaajat ja ääninäyttelijät tuotantoosi. 

Vaativimmatkin äänituotannot hoituvat saman katon alla.

Pyydä tarjous tuotannollesi!

Kuvailutulkkaus

Artlabilta saat kuvailutulkkauksen käsikirjoituksen, äänityksen ja miksauksen vaivatta.

On tärkeää, että kuvailutulkki on koulutettu ammattilainen, jotta elokuvasi viesti välittyy yleisölle. Elokuvan kuvailutulkkauskäsikirjoituksen tarkastaa aina näkövammainen kuvailutulkkauskonsultti.

Hoidamme myös äänitiedostojen lähettämisen MovieReading-paketointia varten.

Yhteydenottolomakkeeseen

Musiikkituotanto

Toivotamme tervetulleeksi genrerajoista riippumatta niin tuntien kuin vuosienkin mittaiset sagradafamiliat. Olemme musiikkituotannossa mukana mieluiten ensimmäisestä soinnusta masterointiin asti, mutta meille voi tulla taltioimaan myös vaikka levyn tai elokuvan pelkät kurkkulauluraidat.

Olemme tottuneet toimimaan myös elävän kuvan kanssa ja äänitämme, sävellämme sekä miksaamme musiikkia tv-sarjoihin ja elokuviin.

Artlab tuottaa Suomen kaurakermaisinta soundia, oli kyseessä sitten kultalevyn tuotanto tai palkintoja kahmivan elokuvan soundtrack.

Kysy vapaita tekijöitä!

 

Yhteistyökumppaneitamme

Metsähallitus logo
Greenpeace_logo
Playground music logo
Skhole_logo
SKR_logo
Yle logo
aalto yliopisto logo
Ota yhteyttä