Live

KAURAKERMAISTA KENTTÄSOUNDIA

Artlab Live on erikoistunut musiikki- ja järjestötapahtumien tekniikan toteuttamiseen. Haluamme toiminnallamme tukea toimijoita, jotka jakavat arvomaailmamme ja pyrkivät tapahtumiensa kautta edistämään yhteistä hyvää.

Laitteistomme kattaa sekä livestreamattavat tapahtumat, että 1-5000 hengen yleisötapahtumat.

Pyydä tarjous tapahtumaasi!

YSTÄVÄSI KAIKESSA

Sen lisäksi, että laitteistomme soundi on erinomainen, löytyy varastoistamme kokeneita, mukavia ja ennen kaikkea käytöstavoilla varustettuja ääniammattilaisia. Artlab voi vuosien kokemuksella ottaa haltuunsa joko pelkän livemiksauksen tai koko tekniikan puolen organisoinnin. Haluamme nostaa tapahtumajärjestäjien harteilta ylimääräisen vaivan ja kuumotuksen. Siksi olemme olemassa.

Kysy lisää tai tule paikan päälle keskustelemaan tapahtumastasi

PIENEMMÄT TILAISUUDET

Artabilta löytyy kompakteja äänentoistopaketteja järjestöjen ja firmojen tapahtumiin, häihin ja DJ-keikoille. ”Pikku PA” -pakettiimme kuuluu myös muutaman ledin kevyt tunnelmavalaistus, sillä korvien lisäksi haluamme miellyttää myös silmää. Hoidamme mielellämme kaiken puolestasi – sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä.

Haluan helpon ja laadukkaan äänentoiston tapahtumaani!

Voit soittaa tai tekstata myös puhelimitse numeroon 0407243527.

Livestream-palvelut

Tarjoamme livestream-palvelut rautaisella ammattitiaidolla ja hyvällä fiiliksellä. Oli kyseessä sitten seminaari, konsertti, paneelikeskustelu tai TED-talkin tyyppinen vaikuttajaluento, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Livestreamin ei tarvitse välttämättä olla TV-tasoinen raskas lähetys, vaan Artlabin kanssa se onnistuu kevyelläkin järjestelyllä. Hoidamme myös tietenkin mielellämme koko tapahtumasi teknisen toteutuksen.

Tilaisuutesi livestreamaus alkaen 800,00€ + alv24%

Ota yhteyttä!