Live

LIVESTREAMIT JA TAPAHTUMAT

Artlab Live on erikoistunut yhdistysten ja yritysten stream- ja live-tekniikan toteuttamiseen. Haluamme toiminnallamme tukea toimijoita, jotka jakavat arvomaailmamme ja pyrkivät tapahtumiensa kautta edistämään ymmärrystä maailmasta.

Ammattilaisemme suunnittelevat ja toteuttavat yhdistysten koulutus-, yritys- ja musiikkitapahtumat livenä tai streameina.

Pyydä tarjous tapahtumaasi

LIVETUOTANTO ARTLABILLA

Tarjoamme livestream-palvelut rautaisella ammattitiaidolla ja hyvällä fiiliksellä. Oli kyseessä sitten seminaari, konsertti, paneelikeskustelu tai TED-talkin tyyppinen vaikuttajaluento, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Artlabin tunnelmallisessa studiossa kuvaat laadukkaasti streamattavat keikat ja podcast-videot. Hoidamme myös tietenkin mielellämme koko tapahtumasi teknisen toteutuksen haluamassasi lokaatiossa.

Pyydä tarjous

TAPAHTUMA VAI TALTIOINTI?

Tapahtuman viestin vaikuttavuuden voi saavuttaa livestreamauksen sijaan myös taltioidulla, rauhassa levitetyllä videosisällöllä tai huolellisesti tehdyllä podcast-kokonaisuudella. Mikäli tapahtumasi agendana on tiedon välitys tai vaikuttavuus, tarjoamme mielellämme näkemystä myös vaihtoehtoisista viestintätavoista. Podcast-sivuillemme pääset täältä.

Yhteydenottolomake

KAURAKERMAISTA ÄÄNTÄ

Artabilta löytyy tapahtumatekniset ratkaisut yritysten ja yhdistysten tapahtumiin, häihin ja DJ-keikoille. Äänentoistomme kattaa myös tuhansien ihmisten ulkotapahtumat – sitten kun niiden aika on.

Pyydä tarjous

Yhteistyössä

Skhole_logo
kultaiset hoitajat logo
Greenpeace_logo
Metsähallitus logo
Ota yhteyttä!