"> Podcast — Artlab

Podcast

KORKEIMMAN LAADUN PODCASTEJA

Artlab tuottaa podcasteja ja radiofeatureita. Konseptoimme, käsikirjoitamme, ohjaamme, äänisuunnittelemme ja tuotamme tarvittaessa myös promomateriaalit sarjaasi varten. Podcast-tekijämme ovat keränneet palkintoja, ehdokkuuksia, suitsutusta, ihmetystä ja muutaman pään pudistelunkin.

Toteuttamme sisällöltään ja tuotannoltaan laadukkaita puheohjelmia, dokumentteja ja draamaa. Erityisosa-aluettamme ovat perinteisiä genrerajoja haastavat tuotannot, joissa tieteellistä, historiallista ja ajankohtaista tietoa on elävöitetty äänidraaman ja -taiteen keinoin.

Ota yhteyttä tästä!

Ideasta podcastiksi

Podcast-ammattilaisemme ovat apunasi visiosi jalostamisessa ja tuotannon kaikissa mahdollisissa vaiheissa. Emme paina vain punaista nappia, vaan toimitamme halutessasi koko paketin. Teknisen toteutuksen lisäksi konseptoimme, suunnittelemme ja käsikirjoitamme korkealaatuisia podcast-sarjoja alusta loppuun. Tarvittaessa voimme myös tuottaa kaikki promomateriaalit podcastiasi varten kuvista promovideoihin.

Kaipaako podcastisi toteuttajaa?

Podcasteja yli genrerajojen

Podcast-käsitteen alle mahtuu valtava määrä erilaista sisältöä. Termi itsessään viittaa yleisesti verkossa julkaistavaan audioon tai audiosarjaan. Podcastit voivat sisältää kaikkea yksittäisten puhujien ohjelmista fiktiivisiin, huolellisesti käsikirjoitettuihin ja äänisuunniteltuihin draamakokonaisuuksiin.

Olemme Artlabilla erikoistuneet sisällöltään korkealaatuisten puheohjelmien ja taiteellisesti kunnianhimoisten podcastien toteuttamiseen. Yhdistelemme tuotannoissamme ennakkoluulottomasti eri genrejä ja kerronnan muotoja. Intohimomme ovat tiedettä ja taidetta yhdistelevät tuotannot, jossa äänitaiteen ja -draaman keinoja käytetään tiedon elämyksellistämiseen.

Kerro meille podcast-ideastasi!

Ota yhteyttä