"> Podcast — Artlab

Podcast

KORKEIMMAN LAADUN PODCASTEJA

Artlab tuottaa podcasteja, radiofeatureja ja -kuunnelmia. Podcast-tekijämme ovat keränneet palkintoja, ehdokkuuksia, suitsutusta, ihmetystä ja muutaman pään pudistelunkin.

Toivotamme työryhmämme kanssa taloon tervetulleiksi yhtä lailla kokeneet podcast-konkarit kuin ensimmäistä sarjaansa ideoivat tekijät podcastin genrestä riippumatta. Tarjoamme apua kaikkiin podcast-tuotannon vaiheisiin äänittämisestä aina kokonaisten sarjojen konseptointiin.

Huomio poikkeustilan ajalle: podcast-tuotannot ovat mahdollisia meillä myös ilman lähikontaktia. Noudatamme tarkasti THL:n hygieniaohjeistusa ja meillä on käytössä studiossa eri ryhmien varausten välillä 24 tunnin varoaika. Tässä välissä suoritamme pintojen, kahvojen, pöytien, mikkien ja muun äänityskaluston sekä yleisten tilojen desinfioinnin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan podcast-tarpeistasi!

Ideasta sarjaksi

Podcast-ammattilaisemme ovat apunasi visiosi jalostamisessa ja tuotannon kaikissa mahdollisissa vaiheissa. Emme paina vain punaista nappia, vaan toimitamme halutessasi koko paketin. Teknisen toteutuksen lisäksi konseptoimme, suunnittelemme ja käsikirjoitamme korkealaatuisia podcast-sarjoja alusta loppuun. Tarvittaessa voimme myös tuottaa kaikki promomateriaalit podcastiasi varten kuvista promovideoihin.

Kaipaako podcastisi toteuttajaa?

Podcast-tuotantoja yli genrerajojen

Podcast-käsitteen alle mahtuu valtava määrä erilaista sisältöä. Termi itsessään viittaa yleisesti verkossa julkaistavaan audioon tai audiosarjaan. Podcastit voivat sisältää kaikkea yksittäisten puhujien ohjelmista fiktiivisiin, huolellisesti käsikirjoitettuihin ja äänisuunniteltuihin draamakokonaisuuksiin.

Olemme Artlabilla erikoistuneet sisällöltään korkealaatuisten puheohjelmien ja taiteellisesti kunnianhimoisten podcastien toteuttamiseen. Yhdistelemme tuotannoissamme ennakkoluulottomasti eri genrejä ja kerronnan muotoja. Intohimomme ovat tiedettä ja taidetta yhdistelevät tuotannot, jossa äänitaiteen ja -draaman keinoja käytetään tiedon elämyksellistämiseen.

Kerro meille podcast-ideastasi!

Ota yhteyttä