Podcast

Korkeimman laadun podcasteja

Artlab tuottaa podcasteja, radiofeatureja ja -kuunnelmia yhdistyksille, yrityksille ja Yleisradiolle.

Podcast-tekijämme ovat keränneet palkintoja, ehdokkuuksia, suitsutusta, ihmetystä ja muutaman pään pudistelunkin.

Toivotamme työryhmiemme kanssa taloon tervetulleiksi yhtä lailla kokeneet podcast-konkarit kuin ensimmäistä sarjaansa ideoivat tekijät podcastin genrestä riippumatta. Tarjoamme apua kaikkiin podcast-tuotannon vaiheisiin äänittämisestä aina kokonaisten sarjojen konseptointiin, äänisuunnitteluun ja tunnusmusiikkiin.

Tilava 55m² studiomme mahdollistaa useamman metrin turvavälit podcastaajille. Tarvittaessa henkilöt voidaan sijoittaa jopa eri äänityshuoneisiin 200m² studioissamme.

Yhteydenotto

Ideasta sarjaksi

Podcast-ammattilaisemme ovat apunasi visiosi jalostamisessa ja tuotannon kaikissa vaiheissa. Emme paina vain punaista nappia, vaan toimitamme sisällön, sparraamme hostit ja löydämme kohderyhmääsi puhuttelevan tyylin ja formaatin. Podcast-viestinnän lisäksi konseptoimme, suunnittelemme ja käsikirjoitamme korkealaatuisia podcast-sarjoja, äänidokumentteja ja kuunnelmia alusta loppuun.

Kysy myös näitä:

  • Tunnusmusiikki ja äänisuunnittelu
  • Sisällön ja juontajien sparraus
  • Käsikirjoitus, jaksosuunnitelma
  • Promokuvat ja -videot, muu markkinointimateriaali
  • Julkaisu ja markkinointi
  • Podcast-koulutukset

Kaipaako podcastisi toteuttajaa?

Podcast-videot ja streamit

Podcast-lähetys on mahdollista tehdä esimerkiksi toimistolla tai radiolähetyskopissa. Tilanteen rentous ja haastateltavien kokemus ovat kuitenkin avaintekijöitä sisällön kannalta. Tilavassa ja inspiroivassa studiossamme haastateltavasi saavat arvoisensa kohtelun.

Artlabilta saat korkeimman luokan podcast- ja koulutusvideot taltioituina tai live-streamattuina. Artlabin puhuttelevissa tiloissa viihtyvät asiantuntijat, poliitikot, toimittajat ja taiteilijat.

Lähetä tarjouspyyntö

Äänisarjat- ja kokonaisuudet

Podcast-käsitteen alle mahtuu valtava määrä erilaista sisältöä. Termi itsessään viittaa yleisesti verkossa julkaistavaan audioon tai audiosarjaan. Podcastit voivat sisältää kaikkea yksittäisten puhujien ohjelmista fiktiivisiin, huolellisesti käsikirjoitettuihin ja äänisuunniteltuihin draamakokonaisuuksiin.

Olemme Artlabilla erikoistuneet sisällöltään korkealaatuisten puheohjelmien ja taiteellisesti kunnianhimoisten podcastien toteuttamiseen. Yhdistelemme tuotannoissamme ennakkoluulottomasti eri genrejä ja kerronnan muotoja. Intohimomme ovat tiedettä ja taidetta yhdistelevät tuotannot, jossa äänitaiteen ja -draaman keinoja käytetään tiedon elämyksellistämiseen.

Yhteydenottolomake

Yhteistyökumppaneitamme

Yle logo
Skhole_logo
kultaiset hoitajat logo
koneen säätiö logo
helsingin yrittäjät logo
Ota yhteyttä