"> Studio — Artlab

Studio

Artlab on taiteen koti

Artlab Studio on livesoittoa varten suunniteltu 180m² äänitysstudio, joka tunnetaan lämpimästä fiiliksestään. Artlabille hakeutuvat taiteensa vakavasti ottavat artistit, jotka arvostavat elävää soundia, kunnianhimoista lopputulosta ja hyvyyttä. Muodostamme mielellään meillä äänittävien yhtyeiden ja artistien kanssa pitkäaikaisia ja kokonaisvaltaisia yhteistyön kaaria.

Artlab on joukko ihmisiä, joita yhdistää uteliaisuus ja rakkaus musiikkiin.

Artlab on kaapeleita, monitoreja, ohjelmistoja, mikrofoneja ja virtapiirejä.

Artlab on luovuutta, ennakkoluulottomuutta, kokeilemista ja hauskanpitoa.

Kysy vapaita aikoja tästä!

Tai soita suoraan: +358407243527

Kaurakermaista soundia

Toivotamme tervetulleeksi genrerajoista riippumatta niin tuntien kuin vuosienkin mittaiset sagradafamiliat. Olemme musiikkituotannossa mukana mieluiten ensimmäisestä soinnusta masterointiin asti, mutta meille voi tulla taltioimaan myös vaikka levyn pelkät kurkkulauluraidat.

Artlab Studiosta mukaan tarttuu aina rakkautta itse asiaan.

Varaa äänitysaika tai miksaus vuodelle 2020!

Artistikaari

Artistikaari on yhtyeitä ja artisteja varten luotu kokonaisuus, jonka alkaessa sekä tuotettava että tuottaja tietävät pääsevänsä hyviin käsiin.

Emme tyydy myymään pelkkiä seiniä ja mikrofoneja. Haluamme tarjota artisteillemme kokonaisvaltaisen tuen esituotannosta jälkituotantoon, pitäen kokonaisuuden tiiviisti Artlabin tuottajan hellässä ohjauksessa.

Haemme Artistikaareen yhtyeitä ja artisteja, jotka ymmärtävät taiteellisen tuottajan roolin levynteossa. Hyvä musiikkituottaja pitää levynteon kustannukset hallinnassa, kun studiossa ei tarvitse viettää tuhansia päämäärättömiä tunteja.

Tuottaja auttaa hiomaan kappaleista löysät pois ja tarpeelliset sisään, aikatauluttaa ja suunnittelee äänityspäivät parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi sekä toimii bändin ulkojäsenenä albumin tuotannon ajan.

Lue lisää Artistikaaresta

Hinnasto

Musiikin äänitys, miksaus ja taiteellinen tuotanto Artlabin tuottajan kanssa. (voimassa 20.6.2020 asti).

Ensimmäinen päivä 450€ + alv
Seuraavat päivät 390€ + alv
4 tuntia 250€ (minimiveloitus)

  • 1 päivä 450€
  • 2 päivää 840€
  • 3 päivää 1230€
  • 4 päivää 1620€
  • 5 päivää 2010€

Pidemmät projektit ja studioaika ilman tuottajaa hinnoitellaan erikseen. Hinnasto koskee vain musiikkituotantoja. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Pyydä tarjous! Saatat yllättyä.

Ota yhteyttä